Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Windows Phone.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Windows Phone.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: windowsphone.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Android

Android

Az android terjedése egyre divatosabb a világban és hazánkban egyaránt. Itt megtalálhatod az android eredetéről szóló történeteket. A legújabb legviccesebb alkalmazásokat, tippeket tanácsokat, hogyan optimalizáld androidos készülékedet. Továbbá megtalálod a legérdekesebb írásokat is az androidról, mint például a -pc-nek leáldozott jön az android-.

iPhone

iPhone

Az iPhone egy internetezési képességgel is rendelkező, multimédiás mobiltelefon, amit az Apple cég tervezett. Többszörösen érintésérzékeny kijelzővel van ellátva. Az iPhone kamera, hordozható zene- és filmlejátszó (iPod) funkciókkal is rendelkezik a hagyományos telefon funkciók mellett. Emellett e-mail, webböngésző szolgáltatásokat is nyújt. A négy sávos telefon GSM hálózatot használ. Minden ami iPhone: tesztek, programok, beszerzés, szervíz, tartozékok: itt megtalálod Minden ami iPhone: tesztek, programok, beszerzés, szervíz, tartozékok

Windows

Windows

A Microsoft Windows a Microsoft Corporation többfeladatos, grafikus felhasználói felületek, és azzal rendelkező operációs rendszerek, valamint bizonyos mobiltechnológiák családja. A 'Windows' szó és logó a Microsoft cég védjegye. Maga a szó jelentése: ablakok. A lingyűjtemény a Microsoft Windows operációs rendszerek fogalmait, verzióit és használatát mutatja be. Hírek és cikkek között is böngészhetünk a témával kapcsolatban.

Windows 7

Windows 7

A windows7.tlap.hu oldal a Microsoft új operációs rendszerével a Windows 7-el foglalkozik. Az oldalon leírásokat találhatsz a Windows 7-ről, vagy könyveket, fórumokat, blogokat, cikkeket és még sok minden mást! Nézz körül!

Tuti menü