Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejlesztőknek képes leírás - Windows Phone.tlap.hu
részletek »

Fejlesztőknek - Windows Phone.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: windowsphone.tlap.hu » Fejlesztőknek
Keresés
Találatok száma - 7 db
App HUB

App HUB

A két napos tréning során részleteiben is megismerheti, hogy milyen lehetőségeket kínál a Windows Phone a fejlesztők számára. A képzés során elsajátíthatja a kamera és hang kezelését; a Windows Phone élmény testreszabását egyedi vezérlőkkel; az értesítő szolgáltatás (push notiication service) készítését, végül bevezetést kap az XNA alapú alkalmazás-fejlesztésbe.

Azure toolkit for WP [En]

Azure toolkit for WP [En]

Azure fejlesztő eszköz Windows Phone alkalmazások fejlesztéséhez. The Windows Azure Toolkit for Windows Phone is designed to make it easier for you to build mobile applications that leverage cloud services running in Windows Azure. The toolkit includes Visual Studio project templates for Windows Phone and Windows Azure, class libraries optimized for use on the phone, sample applications, and documentation. All this content is designed to be easily reused, simplifying your experience and optimizing your time when building your own phone applications leveraging cloud services.

Devlop for Windows Phone

Devlop for Windows Phone

The App Hub website is exclusively for Windows Phone and Xbox LIVE Indie Games developers. It offers free tools, sample code, community support, and educational resources to help you develop your apps and games for Windows Phone and Xbox 360. For a $99 USD annual subscription, you can submit your apps and games to App Hub for sale or free download in the Windows Phone Marketplace or Xbox LIVE Marketplace. We provide you with a personalized dashboard to manage merchandising and to track downloads and how much you're earning.

Turóczy Attila szakmai blogja

Turóczy Attila szakmai blogja

Amikor valaki a kezébe veszi ezt a könyvet, rögtön szembetűnik, hogy ez nem szokványos szakmai könyv hosszas leírásokkal, és általános kijelentésekkel. Ezen könyv megírásának az alapötlete az volt, hogy érthető, a Windows Phone 7 fejlesztésében tapasztalatlan szakemberek számára is átlátható útmutatókat készítsünk, melyek segítenek eligazodni ezen új terület fejlesztésében.

Windows Phone 7 fejlesztői alapozás

Windows Phone 7 fejlesztői alapozás

Még az előző félév elején (2011 szeptembere) kezdtem bele a videósorozat készítésébe 100% amatőrként a műfajban (és ez azóta sem javult), viszont sajnos közbeszólt egy csomó minden más és leálltam a videók készítésével. A pozitívum, hogy a tematikát 'izgalmassági' sorrend szerint próbáltam összerakni, szóval a Metro UI-t bemutató vagy épp szenzorokat vagy multitaskot tárgyaló részek még az eredetileg tervezett határidőkön belül elkészültek. A maradékhoz tartozó anyag viszont csak később készült el, sőt végül úgy döntöttem, hogy a videósorozat helyett inkább cikksorozatot csinálok az egészből.

WP7 hivatalos oktató anyagok [En]

WP7 hivatalos oktató anyagok [En]

Letölthető oktatási anyagok a Microsofttól. This Windows Phone 7 Training Kit for developers will give you a jumpstart into the new Windows Phone world by providing you with a step-by-step explanation of the tools to use and some key concepts for programming Windows Phones.

WP7 SDK letölthető

WP7 SDK letölthető

A Microsoft a héten végre közzétette következő generációs okostelefon-rendszeréhez, a Windows Phone 7-hez készült fejlesztői készlet végleges kiadását. A csomag birtokában a fejlesztők végre nekiállhatnak végleges formára csiszolni alkalmazásaikat, amelyeket majd októbertól kezdődően küldhetnek be a Windows Phone piacterére.

Tuti menü