Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórumok és blogok képes leírás - Windows Phone.tlap.hu
részletek »

Fórumok és blogok - Windows Phone.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: windowsphone.tlap.hu » Fórumok és blogok
Keresés
Találatok száma - 12 db
Blog sancho

Blog sancho

Egy techember blogja a mindennapok kütyüiről... Virág Attila 'Sancho' Az első weboldalam valamikor '96 környékén készítettem azzal a céllal, hogy gondolataimat megosszam a világhálón. Nem tudatosan, de már azóta blogolok. Értékesnek mondható tartalmakat 2000 óta írok. Erre a helyre 2008 végén költöztettem át az összes blogbejegyzésem. Írásaim célja, hogy azokat a dolgokat feljegyezzem, amiket érdekesnek tartok; egyrészt azért, hogy el ne felejtsem, másrészt azért, hogy másoknak ne kelljen újra és újra leírnom. Elég egy link átdobása, és más is olvashatja, használhatja tapasztalataimat. A Sancho blogja főleg tech témákkal foglalkozik, mely az érdeklődési köröm egy kicsiny szelete.

Fórum windows phone témában

Fórum windows phone témában

Egy nagyon jó kis fórumoldal , tele készülékleírással és használattal és tapasztalattal. Sok olyan leírás is van hogy hogy lehet tuningolni vagy ha nem megy akkor hogy kell javítani. Van leírás hasznos alkalmazásokról és tapasztalatokról.

Gyakori Kérdések (WP)

Gyakori Kérdések (WP)

A gyakorikerdesek.hu 2006. októberében indult. Az oldalon a regisztrált felhasználók kérdéseket tehetnek fel és mások kérdéseire válaszolhatnak. Ha regisztrálsz, saját kérdéseket tudsz kiírni, vagy válaszaiddal segíthetsz másoknak. Ha érdekel egy kérdés és a rá adott válaszok, bejelölheted, hogy értesítsünk, ha új válasz érkezik. E-mail figyelőket állíthatsz be kulcsszavakra is, így az abban a témában megjelenő kérdésekről külön oldalon, vagy e-mailben is értesülhetsz. Feliratkozhatsz a hírlevélre, és mi heti rendszerességgel írunk az oldalunkra felkerült új kérdésekről. Amennyiben van weboldalad, részt vehetsz partnerprogramunkban, melynek keretein belül te hirdetsz minket, mi hirdetünk téged.

Marci független szakmai blogja

Marci független szakmai blogja

Informatika egy tizenéves tollából. I'm studying Computer engineering at Budapest University of Technology and Economics, and developing .NET applications. My favorite technology is ASP.NET, but I'm also interested in Windows Forms, WPF, and Silverlight.

Mindent a WP7-ről

Mindent a WP7-ről

Prohardver fórum a Windows Phone -ről A PROHARDVER Informatikai Kft. mindent megtesz azért, hogy a prohardver.hu, itcafe.hu, mobilarena.hu, gamepod.hu oldalakon megjelenő információk naprakészek, pontosak és teljesek legyenek, de felelősséget nem vállalunk az oldalainkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért.

PhoneBlog

PhoneBlog

Mobil alkalmazás fejlesztő vagy? Android, iOS, Windows Phone? A Phoneblog szeretne lehetőséget biztosítani az összes magyar fejlesztőnek arra, hogy bemutatkozzon, és beszéljen a legjobb alkalmazásáról/alkalmazásairól.

Tábalgép - gsm - multimédia magazin

Tábalgép - gsm - multimédia magazin

Magazin mely három részre bontva jelenik meg.Az első a gsm rész ahol telefonokkal foglalkoznak. A második a táblagépekkel foglalkozik szintén teletűzdelve leírásokkal és tesztekkel. A harmadik pedig a multimédiával azaz ami az előző kettőbe nem illeszthető.

WikiTech

WikiTech

WikiTech - közösségi technológiai magazin Windows Phone rovata. Ha már unod a 10 oldalas teszteket és igazi, cenzúrázatlan, hús-vér vásárlói véleményekre vágysz, akkor a Wiki-n a helyed! Töltsd fel te is kütyüidről való véleményed, tapasztalatod 1 percben, hogy aztán mások láthassák: milyen készüléket érdemes, vagy nem érdemes vásárolniuk!

Windows phone 7 fórum

Windows phone 7 fórum

Egy fórum ahol a felhasználók megosztották a Windows phone 7 mobilkészülékeikkel szerzett tapasztalataikat, és gondjaikat. Mivel már 2 éve működő oldal érdemes benézni és utánnaolvasni ha gondunk van , ill. tudunk kérdezni is.

Hirdetés
Windows Phone hírei

Windows Phone hírei

On-line Fejlesztői Portál Windows Phone vonatkozású hírei. Az első magyar nyelvű, kizárólag a szoftverfejlesztés és a programozók számára dedikált portál, amely egyben egy hatalmas on-line link-, információ- és cikkgyűjtemény is. Az elődjét az azonos domain-cím alatt korábban megjelenő Magyar Programozási Oldalak képezi, amelynek szolgáltatásait azonban ez az jelentős mértékben bővíti.

WP7 rajongó

WP7 rajongó

A Windows Phone 7 rajongói oldal egy olyan hely, amelynek az a küldetése, hogy az új mobilkommunikációs korszak beköszöntét megjelenítse az új készülékeken és technológiákon keresztül. Maga a téma annyira jelentős, és olyan sok dologra fogja kifejteni a hatását, hogy úgy gondoltuk, hogy a technológia, a design, a felhasználói élmény és a kulturális hatások megérdemelnének egy független közösségi teret.

WP7 tippek és trükkök (PDA Tech)

WP7 tippek és trükkök (PDA Tech)

Különleges gyűjteménnyel lepte meg a Pocketlint a Windows Phone 7-es érdeklődőket, 72 tippet, trükköt gyűjtött össze, ezek többsége egyben a Windows Phone 7 részletekbe is beavatnak, segít a hazai tesztekben felmerülő eddig nyitott kérdések javát is megválaszolni. A pontok egy részét összevontuk, sok-sok kérdést tisztáz a pocketlint kiváló összefoglalója. Akinek van türelme, az pusztán ezen tippek alapján is képes eldönteni, hogy érdekes-e, érdemes-e később megvásárolnia egy Windows Phone 7-es gépet?

Tuti menü