Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hír oldalak képes leírás - Windows Phone.tlap.hu
részletek »

Hír oldalak - Windows Phone.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: windowsphone.tlap.hu » Hír oldalak
Keresés
Találatok száma - 15 db
Android vagy Windows Phone - hol tartanak ma?

Android vagy Windows Phone - hol tartanak ma?

szerző: Gálffy Csaba, 2012. január 12. 15:03 A HTC Titan és a Sensation XL burkolata különböző, a Windows Phone-t futtató készülék fekete, egy darabból mart alumínium házat kapott, míg androidos társának csak hátlapja készült fémből. Az anyagminőség mindkét esetben nagyon jó, a telefonok nem nyekeregnek, az illesztések pontosak. A különböző külső közel azonos belsőt takar. Mindkét telefon lelkét 1,5 GHz-en ketyegő Qualcomm MSM8255T processzor adja, amely egymagos kivitelű, az integrált grafikus feldolgozóegység pedig az Adreno 205. A processzor mellett eltérő mennyiségű memória található, a Sensation XL 768 megabájttal gazdálkodhat, a Titan azonban csak fél gigabájtot kapott.

Az első Windows Phone 8-as HTC már kapható a Vodafone-nál

Az első Windows Phone 8-as HTC már kapható a Vodafone-nál

A hibátlan külső és a vadonatúj Windows Phone 8 mobil operációs rendszer együttese tökéletes felhasználói élményt nyújt minden újdonságra vágyó felhasználónak. A HTC 8X teljesen letisztult, ugyanakkor dinamikus vonalvezetésű, kompakt unibody kialakítással kerül a polcokra, kék, fekete, sárga és piros borítással. A készülék kijelzője 4,3 hüvelykes, HD felbontású (1280x768) Super LCD 2 kijelzője különlegesen ellenálló Gorilla Glass 2 bevonattal van ellátva, melyek együttesen csökkentik a visszatükröződést és a becsillanást, így minden apró részlet jól láthatóvá válik.

Érdekes funkcióval bővül a Nokia Maps

Érdekes funkcióval bővül a Nokia Maps

A Windows Phone operációs rendszerek mellé készített változat hamarosan egy újabb frissítést kap. Ezzel az általános, kisebb hibajavításokon túl, két új képességet is kapunk majd. A térképszoftver ezt követően már a 2.5-ös verziójához érkezik.

Folytatja az átnevezősdit a Microsoft

Folytatja az átnevezősdit a Microsoft

Ezúttal a Windows Phone Marketplace nevet találták túl bonyolultnak az illetékesek. Az utóbbi hetekben a redmondi szoftvercég döntéshozói számos alkalommal keltettek zavart a meglévő termékeik neveinek változtatásával: most már nincs például Metro felület, a Hotmailből nemrég Outlook.com lett, az érintőképernyős Surface asztaluk pedig táblagéppé vált.

Így próbáld ki iOS-en a Windows Phone-t

Így próbáld ki iOS-en a Windows Phone-t

A Microsoft mindent megtesz annak érdekében, hogy jobban megismertesse saját rendszerét az átlagfelhasználókkal. Bizonyára sokan használtatok már kisebb-nagyobb idő erejéig Androidos telefont, és bizonyára még kevesebben próbáltátok ki a Microsoft féle Windows Phone 7-es rendszert. Úgy tűnik, hogy a redmondiak igyekeznek kellő reklámot adni saját rendszerüknek, így most csináltak egy HTML5-ös honlapot, mely az iOS készülékek mellett az Android-ot is támogatja, így ha meglátogatjuk azt valamelyik készülékünkről, akkor kipróbálhatjuk, hogy milyen a Windows Phone kezelőfelülete. Fontos megjegyezni, hogy a demó erősen korlátokhoz köt minket, lévén, hogy webes alapon érhető el.

Kipróbálható Windows 8 és minden, amit tudni akarsz róla

Kipróbálható Windows 8 és minden, amit tudni akarsz róla

A Windows 8 körüli felhajtás a kollégákat is elérte, a legújabb PC Worldben minden kérdésre választ kaptok a csempés vagy lapkás oprendszer kapcsán. A PC World friss lapszámában nagyon részletesen kivesézik a Windows 8-at (természetesen a DVD mellékleten a Windows 8 RP is helyet kapott), és a lapkás életérzés jegyében a végleges Windows Phone 7 kínálatot is megismerhetitek, valamint elkalandozhattok a három képernyős frontra.

Magabiztos kérdőjelek

Magabiztos kérdőjelek

szerző: hvg.hu - 2012. április 02., hétfő, 05:24 A másfél éve bemutatott Windows Phone-nal kapcsolatban a Microsoft magabiztos, a felhasználói fogadtatás viszont továbbra sem egyértelmű. Amikor az idei Mobile World Congressen a Nokia Európáért felelős vezetőjét arról kérdezték, mi lesz akkor, ha nem veszik majd a windowsos telefonjaikat, Victor Saejis azt mondta: nincs B terv.

Nemzeti hálózatbiztonsági központ blogja

Nemzeti hálózatbiztonsági központ blogja

Mit jelent az, hogy sérülékenység? Minden olyan szoftvert érintő gyengeség ill. kockázat, amely veszélyezteti vagy veszélyeztetheti egy rendszer bizalmasságát, sértetlenségét és/vagy rendelkezésre állását. Mennyire megbízhatóak a források? A publikált sérülékenységek forrásai abszolút megbízhatóak, mivel a nyilvánosságra hozatal egy több lépcsős, több szűrős folyamat eredménye, rendszerint gyártói megerősítéssel, referenciával.

Nokia Lumia 900 - a megkésett csúcskészülék

Nokia Lumia 900 - a megkésett csúcskészülék

Ritkán történik meg, hogy egy platform csúcskészüléke szinte a megjelenésének pillanatában kissé elavulttá válik.A Lumia 900-zal pont ez a csúfság történt meg, hiszen mire hazánkban a boltok polcaira került, a Microsoft bejelentette, hogy a hetes szériás készülékek nem lesznek majd Windows Phone 8-ra frissíthetők. Tesztünk szereplője így egy kapásra mostoha szerepbe került, ami vélhetően az eladásaira is kihatással lesz. Persze ez együtt járhat egy drasztikus áreséssel is, így a Nokia Lumia 900 lehet, hogy pár hónap múlva jó vétel is lehet. A készülék AMOLED ClearBlack képernyőjére ugyanis semmi panasz nem lehet, s így a hardveres kiépítésére sem panaszkodhatunk, hiszen a telefon zökkenőmentesen tudja futtatni a Windows Phone rendszert és annak alkalmazásait.

Hirdetés
Nonstop mobil magazin

Nonstop mobil magazin

Szerencsétlen időpontot választott a Microsoft a Windows Phone 8 bejelentésére, hiszen nehéz lázba hozni egy országot akkor, amikor annak keleti partjainál éppen Sandy tombol. Főként hogy a mobilrendszer bejelentése az eddigi híradások alapján egyáltalán nem kavart vihart. Nem jelentettek be semmi olyat, amit már ne tudtunk volna, se mást, amiért a világ fogyasztói azonnal rohannának a boltba egy Windows Phone 8 telefont venni. Pedig nagy volt a titkolózás, és már titkon reméltük, hogy ennek van oka. Nos, nem volt.

Smart News - WP hírek

Smart News - WP hírek

smartnews.hu Windows Phone vonatkozású hírei. Hírek, tesztek, leírások, letöltések, modding okostelefonokhoz. Ha bármilyen észrevételed, kérdésed, vagy olyan anyagod van, amit szívesen látnál az oldalon, kérlek írj e-mailt az info [kukac] smartnews [pont] hu e-mail címre!

Újabb döbbenetes hírek

Újabb döbbenetes hírek

Nem hittem, hogy a Windows Phone 7-ről eddig kialakult csúfos képet tovább rombolhatja még a Microsoft, de sikerült nekik. - az alapértelmezett kereső a Bing, böngésző IE, nem cserélhető - próbaverziós szoftvereket nem enged futtatni - gyártó max. 6 előre telepített alkalmazást kínálhat, max 60 MB tárhelyen - microSD kártya nélkül a készülék nem használható - a készüléken futó szoftverek eredetiségét automatikusan ellenőrzi Kevésbé húsbavágó hiányosságok, de ettől csak még szánalmasabb a WP7: - nem lesz Bluetooth 3.0 támogatás, holott pár héten belül már a 4.0 szabvány érkezik - szinte minden szolgáltatás Windows Live ID-hez van kötve

WinMagazin

WinMagazin

Magazin mely a windows és windows phone körül forog. Havi 30 - 40 cikket jelentettnek meg mely átfogja mindkét platformot minden témakörben. Minden valószínüség szerint folytatják windows 9-el is. 14-en szerkesztik a cikkeket saját szaktudásuk szemszögéből. Adatkezelési nyilatkozatuk: A WinMagazin honlapjának látogatása során a technikai sajátosságoknak megfelelően adatok jutnak Rólad a WinMagazin tulajdonosának és karbantartóinak birtokába. Jelen Adatkezelési Nyilatkozat ezen adatok felhasználásáról tájékoztat. Adataidat védett környezetben tároljuk, és minden lehetséges lépést megteszünk annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg. Az adatokat harmadik fél részére semmilyen esetben sem adjuk át. A honlap külső weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmaz. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget nem vállalunk. Az adatkezelést mindenkor a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően végezzük.

WP hírek

WP hírek

SG - Informatikai és Tudományos Hírmagazin Windows Phone vonatkozású hírei A hírmagazin valamennyi cikke - eredeti és fordított anyagok egyaránt -, minden megjelent képe, videófájl, hangfájl és egyéb publikált anyag szerzői jog védelme alatt áll. Bármilyen formában történő másodlagos terjesztésük vagy felhasználásuk kizárólag a szerkesztőség előzetes írásbeli engedélyével történhet.

WPPortál

WPPortál

A WPPortál egy olyan hely, amelynek az a küldetése, hogy az új mobilkommunikációs korszak beköszöntét megjelenítse az új készülékeken és technológiákon keresztül. Maga a téma annyira jelentős, és olyan sok dologra fogja kifejteni a hatását, hogy úgy gondoltuk, hogy a technológia, a design, a felhasználói élmény és a kulturális hatások megérdemelnének egy független közösségi teret. Az oldal szerkesztői elsőként szeretnék megjelentetni a hazai innovációt akár más platformok használói számára is. Az oldalunkon a jövőben is arra lehet számítani, hogy napi rendszerességgel közöljük a híreket és a fejleményeket , valamint havonta igyekezünk komolyabb interjúkkal is szolgálni. Különös figyelmet szeretnénk szentelni a hazai fejlesztőkre, akik valamilyen alkalmazást készítenek a Windows Phone telefonokra, illetve terveink szerint jelen leszünk minden fontosabb eseményen a témában.

Tuti menü