Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Windows Phone linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Windows Phone képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: windowsphone.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
	 Minek kell lennie egy Windows Phone 8 készülékben?

Minek kell lennie egy Windows Phone 8 készülékben?

Köztudott, hogy a Microsoft a Windows Phone 7 megjelenésének idején komoly követelményeet támasztott a készülékgyártókkal szemben, hogy jól használható, minőségi készülékeket adjanak ki. Bizonyos volt eddig, hogy a Windows Phone 8 hardverkövetelményei magasabbak lesznek, mint elődeié - de vajon mit kell teljesíteniük a gyártóknak?

 A Windows Phone 8.1 újdonságai

A Windows Phone 8.1 újdonságai

Whether you want premium features and performance at a good price or a powerhouse of productivity that fits in your pocket, there's a Windows phone that's perfect for you.Get instant access to what's most important to you and updates at-a-glance by pinning Live Tiles to your Start screen. And Cortana1, your truly personal digital assistant, learns about you over time, becoming more useful every day.The phone that works like your PC.

 Megérett a Mango

Megérett a Mango

A beszámoló második része is egy olyan területről szól, amely első ránézésre nem a vállalati informatika core területe. Ugyan, mi a jelentőssége egy mobiltelefonnak abban, hogy alakul a cég profitja, nem igaz? Mint arról korábban írtunk már, a mai okostelefonok (iPhone, Android) megtörnek egy tabut, ami szerint az IT határozza meg, hogy milyen eszközöket lehet használni a céges környezetben. A tabut megdöntik, de a tabudöntés által okozott problémát (hogy védjük most akkor a céges rendszereket és adatokat) nem oldják meg. A Windows Phone 7 már rendelkezik a coolság alapjaival, a 7.5-ös (leánykori nevén: Mango) verzió, amely hamarosan a piacon lesz pedig több, mint 500 olyan új funkciót tartalmaz, amely kifejezetten szexivé teszik. Ráadásul jó úton halad az irányba is, hogy a vállalati elvárásoknak megfeleljen. (Még vannak tartalékok, de jó az irány.)

 Windows Phone 7 és LG Optimus 7 bemutató

Windows Phone 7 és LG Optimus 7 bemutató

Megújult a Windows Mobile, aminek igen meggyőző bizonyítéka a videónkban bemutatkozó Optimus 7. Pörgő, forgó, animált menük, Xbox Live, Office és még sok egyéb nyalánkság.A készülék sajnos a felvételünk óta a mai napig nem került be a Vodafone kínálatába, de kártyafüggetlenül már hozzáférhető.

3D-vel fog hódítani a Windows Phone

3D-vel fog hódítani a Windows Phone

A nagyobb gyártók már régen rendelkeznek olyan technikai fejkészültséggel, mellyel 3D-s effektek megjelenítésére képes kijelzőket tudnak csinálni. Bár eddig csak az Android rendszer volt képes kihasználni a több dimenzió adta előnyöket, a kereslet meg lenne egy Windows Phone 8-cal ellátott készülék esetében is.

Android vagy Windows Phone - hol tartanak ma?

Android vagy Windows Phone - hol tartanak ma?

szerző: Gálffy Csaba, 2012. január 12. 15:03 A HTC Titan és a Sensation XL burkolata különböző, a Windows Phone-t futtató készülék fekete, egy darabból mart alumínium házat kapott, míg androidos társának csak hátlapja készült fémből. Az anyagminőség mindkét esetben nagyon jó, a telefonok nem nyekeregnek, az illesztések pontosak. A különböző külső közel azonos belsőt takar. Mindkét telefon lelkét 1,5 GHz-en ketyegő Qualcomm MSM8255T processzor adja, amely egymagos kivitelű, az integrált grafikus feldolgozóegység pedig az Adreno 205. A processzor mellett eltérő mennyiségű memória található, a Sensation XL 768 megabájttal gazdálkodhat, a Titan azonban csak fél gigabájtot kapott.

App HUB

App HUB

A két napos tréning során részleteiben is megismerheti, hogy milyen lehetőségeket kínál a Windows Phone a fejlesztők számára. A képzés során elsajátíthatja a kamera és hang kezelését; a Windows Phone élmény testreszabását egyedi vezérlőkkel; az értesítő szolgáltatás (push notiication service) készítését, végül bevezetést kap az XNA alapú alkalmazás-fejlesztésbe.

Az első Windows Phone 8-as HTC már kapható a Vodafone-nál

Az első Windows Phone 8-as HTC már kapható a Vodafone-nál

A hibátlan külső és a vadonatúj Windows Phone 8 mobil operációs rendszer együttese tökéletes felhasználói élményt nyújt minden újdonságra vágyó felhasználónak. A HTC 8X teljesen letisztult, ugyanakkor dinamikus vonalvezetésű, kompakt unibody kialakítással kerül a polcokra, kék, fekete, sárga és piros borítással. A készülék kijelzője 4,3 hüvelykes, HD felbontású (1280x768) Super LCD 2 kijelzője különlegesen ellenálló Gorilla Glass 2 bevonattal van ellátva, melyek együttesen csökkentik a visszatükröződést és a becsillanást, így minden apró részlet jól láthatóvá válik.

Azure toolkit for WP [En]

Azure toolkit for WP [En]

Azure fejlesztő eszköz Windows Phone alkalmazások fejlesztéséhez. The Windows Azure Toolkit for Windows Phone is designed to make it easier for you to build mobile applications that leverage cloud services running in Windows Azure. The toolkit includes Visual Studio project templates for Windows Phone and Windows Azure, class libraries optimized for use on the phone, sample applications, and documentation. All this content is designed to be easily reused, simplifying your experience and optimizing your time when building your own phone applications leveraging cloud services.

Hirdetés
Bemutatkozott a Windows Phone 8

Bemutatkozott a Windows Phone 8

A Windows Phone 8 (WP8) alapú okostelefonok megjelenésének idejéről még semmit nem tudunk, de az operációs rendszerben megtalálható újdonságokról már szinte mindent. A Microsoft szerdán részletesen bemutatta a szoftveres és hardveres változásokat. Például támogatást kapnak a többmagos processzorok, míg a pc-kből átvett NT kernel segítségével a fejlesztők könnyebben tudják majd több platformra portolni az alkalmazásaikat. Lesz mobil pénztárca, megváltozik az indítómenü, a vállalatok pedig egy gyűjtőben helyezhetik el az alkalmazottaiknak szánt belsős alkalmazásokat.

Bemutatkozott a Windows Phone 8: sok jó hír és egy rossz

Bemutatkozott a Windows Phone 8: sok jó hír és egy rossz

Többszöri kiszivárgás után hivatalosan is bemutatta a Windows Phone 'Apollo' névre keresztelt nyolcas kiadását a Microsoft. A mobilos operációs rendszer új verziója jelentős mértékben közös kódra épül az asztali Windows 8-cal.Erősebb hardverre pakolt jobb szoftver - nagyon röviden ez volt a lényege a Microsoft szerdai bejelentésének, ami a Surface táblagép után a héten már másodjára állította fókuszba a redmondi céget. Az ősszel érkező Windows Phone 8 idén ősszel végre elér az iparágban igen elterjedt dual-core szintre: a hardverpartnerek által idén ősszel kiadott készülékek már kétmagos processzorral szerelve érkeznek. (Sőt, a prezentációban szerepelt az and more kifejezés is, így akár a négymagos mobilok is elképzelhetők.) Javul majd a kijelzők minősége, a WP8 támogatni fogja az 1280x720 és az 1280x768 pixeles felbontásokat is. További fontos, régóta várt fejlesztés, hogy a rendszer ősztől lehetővé teszi majd a belső tárhely microSD kártyával történő bővítését.

Blog sancho

Blog sancho

Egy techember blogja a mindennapok kütyüiről... Virág Attila 'Sancho' Az első weboldalam valamikor '96 környékén készítettem azzal a céllal, hogy gondolataimat megosszam a világhálón. Nem tudatosan, de már azóta blogolok. Értékesnek mondható tartalmakat 2000 óta írok. Erre a helyre 2008 végén költöztettem át az összes blogbejegyzésem. Írásaim célja, hogy azokat a dolgokat feljegyezzem, amiket érdekesnek tartok; egyrészt azért, hogy el ne felejtsem, másrészt azért, hogy másoknak ne kelljen újra és újra leírnom. Elég egy link átdobása, és más is olvashatja, használhatja tapasztalataimat. A Sancho blogja főleg tech témákkal foglalkozik, mely az érdeklődési köröm egy kicsiny szelete.

Csak új mobilokon debütál a Windows Phone 8

Csak új mobilokon debütál a Windows Phone 8

A Nokia ingyenes, internet nélkül is használható profi térképe is bekerült a Microsoft új okostelefonos szoftverébe. Az elődjéhez képes számos ponton feljavított Windows Phone 8-at kizárólag új mobilokon lehet majd elérni, a meglévő készülékek tulajdonosai erre a szoftverre nem tudnak majd frissíteni. Néhány nappal a cég első táblagépeinek bemutatója után fedte fel a fátylat a Microsoft okostelefonokra szánt operációs rendszerének új verziójáról. A jelenlegi mobilokat nem lehet majd frissíteni rá A Windows Phone 8 (WP8) nagyjából a cég számítógépekre és táblagépekre szánt szoftverével, a Windows 8-cal párhuzamosan fog megjelenni: ezek pontos dátumát még nem jelentette be ugyan a társaság, de elemzők ősszel számítanak érkezésükre.

Devlop for Windows Phone

Devlop for Windows Phone

The App Hub website is exclusively for Windows Phone and Xbox LIVE Indie Games developers. It offers free tools, sample code, community support, and educational resources to help you develop your apps and games for Windows Phone and Xbox 360. For a $99 USD annual subscription, you can submit your apps and games to App Hub for sale or free download in the Windows Phone Marketplace or Xbox LIVE Marketplace. We provide you with a personalized dashboard to manage merchandising and to track downloads and how much you're earning.

Elferdül a Windows Phone billentyűzete

Elferdül a Windows Phone billentyűzete

A redmondi vállalat a jól ismert termékek újabb változatainak kiadása mellett folyamatosan dolgozik újfajta megoldásokon kutatólaborjaiban. Ezek közül persze nem minden kerül végleges forgalomba, ám vannak közöttük érdekes elgondolások. A Microsoft telefonos rendszereire fókuszáló WMPowerUser szakértői szerint a vállalat egy olyan újfajta virtuális billentyűzetet tesztel, ami végre nem a hagyományos számítógépes kiosztás mobilos leképezése, hanem idomul ahhoz, hogyan használjuk valójában a telefonokat.

Elkészült a Windows Phone 7 Mango

Elkészült a Windows Phone 7 Mango

A Microsoft hivatalos blogjában tegnap jelentette be, hogy hivatalosan is leadta gyártásra a Windows Phone 7 rendszerének új, frissített változatát. A most RTM fázisba lépett Mango kódnevű kiadás a mobilos rendszer első jelentés frissítését képezi annak eredeti változatának bemutatása óta. Az amolyan 'Service Pack 1'-nek tekinthető frissítés legfontosabb újdonságai az áttervezett Xbox Live Hub, a mindig aktuális információk megjelenítésére képes nyitóoldai panelek, valamint a kapcsolatok csoportokba rendezésének lehetősége. Ezen kívül a rendszer egy jelentősen gyorsított Internet Explorer 9-cel és további több mint 500 apróbb fejlesztéssel és javítással érkezik.

Érdekes funkcióval bővül a Nokia Maps

Érdekes funkcióval bővül a Nokia Maps

A Windows Phone operációs rendszerek mellé készített változat hamarosan egy újabb frissítést kap. Ezzel az általános, kisebb hibajavításokon túl, két új képességet is kapunk majd. A térképszoftver ezt követően már a 2.5-ös verziójához érkezik.

Tuti menü