Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Telefon gyártók képes leírás - Windows Phone.tlap.hu
részletek »

Telefon gyártók - Windows Phone.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: windowsphone.tlap.hu » Telefon gyártók
Keresés
Találatok száma - 4 db
HTC

HTC

Bár sokféle telefont gyártunk a különböző igényeknek megfelelően, ha ajánlhatnánk egyet közülük, ez biztos mosolyt varázsolna az arcodra. Nem csak windows alapú telefonokat gyártanak , de manapság hála az operációs rendszernek nagyon hasonlítanak.

LG

LG

Az LG WindowsŸ Phone 7 mobiltelefonja, az LG Optimus 7 készülék, mérföldkő jelentőségű nemcsak az LG életében, de világszinten, a mobilkommunikáció világában egyaránt. A mobiltelefont az LG és a Microsoft szoros együttműködésben fejlesztette. Az LG Optimus 7 a Microsoft új operációs rendszerére, a WindowsŸ Phone 7-re épül, amely az okostelefonok új korszakát nyitja meg, és új élménnyel gazdagítja a mobilozást.

Nokia

Nokia

Nokia Lumia készülékekkel a böngészés, a megosztás, a kapcsolódás, gyors és egyszerű. Az élő csempékkel, a Kapcsolatok alkalmazással és az Internet Explorer 9 böngészővel sosem mulasztasz el egyetlen frissítést vagy megosztási lehetőséget sem. A vonzó felülettel és az intuitív kialakítással csak néhány érintésnyire leszel a számodra legfontosabb emberektől és dolgoktól.

Samsung

Samsung

Üdvözöljük a Samsung világában. Több mint 70 éves fennállása során a Samsung mindig is amellett kötelezte el magát, hogy jobbá tegye a világot. A Samsung jelenleg az élet számos területén jelen van, többek között az úttörő technológiák, a félvezetők, a gyárak és felhőkarcolók építése, a petrokemikáliák, a divat, az orvostudomány, a pénzügyi szolgáltatások és a szállodaipar területén is. A vállalatcsoport zászlóshajója, a Samsung Electronics piacvezető az elektronikai termékek gyártásában és a digitális média terén.

Tuti menü