Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Windows phone 7 képes leírás - Windows Phone.tlap.hu
részletek »

Windows phone 7 - Windows Phone.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: windowsphone.tlap.hu » Windows phone 7
Keresés
Találatok száma - 14 db
 Megérett a Mango

Megérett a Mango

A beszámoló második része is egy olyan területről szól, amely első ránézésre nem a vállalati informatika core területe. Ugyan, mi a jelentőssége egy mobiltelefonnak abban, hogy alakul a cég profitja, nem igaz? Mint arról korábban írtunk már, a mai okostelefonok (iPhone, Android) megtörnek egy tabut, ami szerint az IT határozza meg, hogy milyen eszközöket lehet használni a céges környezetben. A tabut megdöntik, de a tabudöntés által okozott problémát (hogy védjük most akkor a céges rendszereket és adatokat) nem oldják meg. A Windows Phone 7 már rendelkezik a coolság alapjaival, a 7.5-ös (leánykori nevén: Mango) verzió, amely hamarosan a piacon lesz pedig több, mint 500 olyan új funkciót tartalmaz, amely kifejezetten szexivé teszik. Ráadásul jó úton halad az irányba is, hogy a vállalati elvárásoknak megfeleljen. (Még vannak tartalékok, de jó az irány.)

 Windows Phone 7 és LG Optimus 7 bemutató

Windows Phone 7 és LG Optimus 7 bemutató

Megújult a Windows Mobile, aminek igen meggyőző bizonyítéka a videónkban bemutatkozó Optimus 7. Pörgő, forgó, animált menük, Xbox Live, Office és még sok egyéb nyalánkság.A készülék sajnos a felvételünk óta a mai napig nem került be a Vodafone kínálatába, de kártyafüggetlenül már hozzáférhető.

Elkészült a Windows Phone 7 Mango

Elkészült a Windows Phone 7 Mango

A Microsoft hivatalos blogjában tegnap jelentette be, hogy hivatalosan is leadta gyártásra a Windows Phone 7 rendszerének új, frissített változatát. A most RTM fázisba lépett Mango kódnevű kiadás a mobilos rendszer első jelentés frissítését képezi annak eredeti változatának bemutatása óta. Az amolyan 'Service Pack 1'-nek tekinthető frissítés legfontosabb újdonságai az áttervezett Xbox Live Hub, a mindig aktuális információk megjelenítésére képes nyitóoldai panelek, valamint a kapcsolatok csoportokba rendezésének lehetősége. Ezen kívül a rendszer egy jelentősen gyorsított Internet Explorer 9-cel és további több mint 500 apróbb fejlesztéssel és javítással érkezik.

Ez az els Samsung amin a ropogós új WP7 fut

Ez az els Samsung amin a ropogós új WP7 fut

A Samsung mobiltelefonokon sokféle operációs rendszer megfordult már és ezt a hagyományt nem megszakítva kapott a Samsung Omnia 7 egy Windows Phone 7 rendszert. Ez az elsõ Samsung amin a ropogós új WP7 fut.

Handras

Handras

Plastik Józsi hozott magával egy Windows Phone 7 oprendszerrel megáldott Samsung telefont még múlt héten a MacBook Air bejelentésekor, én meg jól elcsakliztam tőle, ezúton is köszönjük a lehetőséget. Kíváncsi voltam mit sikerült összehoznia a Microsoftnak mobil oprendszer téren, ezért is lett most a blogomon kicsit rendhagyóan egy Microsoft termékről szóló videó.

Ilyen lesz a Windows Phone 7.8

Ilyen lesz a Windows Phone 7.8

A Microsoft múlt heti nagy mobilosbejelentései között olvashattunk a Windows Phone 8 és az átmenetileg nem nevezhető WP 7.8 újdonságairól, amelyek között az új kezdőképernyő az egyik legnagyobb frissítés - a cikk itt érhető el. Az alábbi videón a Nokia Lumia 900 látható, rajta a Windows Phone 7.8 verziója fut - hiszen a Windows Phone 8-at nem fogja megkapni még ez a csúcsmodell sem -, a Start képernyőn pedig bemutatják az átméretezhető (S/M/L) widgeteket és az ennek köszönhetően még több csempét befogadni képes megoldást, amely a minél jobb személyre szabást segíti elő a lehetőségekhez képest.

Kétmagos CPU kerülhet az XPERIA X7-be

Kétmagos CPU kerülhet az XPERIA X7-be

Nemrégiben egy rendkívül érdekfeszítő videó került fel a Youtube-ra, amelyen elvileg a Sony Ericsson jövő év első negyedévében piacra kerülő Windows Phone 7-es mobiljai láthatóak - már amennyiben nem egy kacsáról van szó. Mindkét modell az XPERIA termékcsalád tagja, az érdekesebb talán az X7, hiszen a hírek szerint a Qualcomm kétmagos, 1,2 gigahertzen ketyegő processzora került bele. A hétvégén beszámoltunk a Samsung még szintén csak pletykált Galaxy S2-eséről, amelyben valószínűleg ugyanez a központi egység dolgozik.

Lumia 800 fórum

Lumia 800 fórum

A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból. Idén februárban nagy fordulatot vett a Nokia: a finn óriás végre elszánta magát a szaksajtó és a felhasználók zöme által elavultnak tartott Symbian lecserélésére a felső kategóriában. Bármennyire is igyekezett a gyártó, a Symbian a viszonylag gyakori frissítések mellett is folyamatosan vesztett a népszerűségéből a konkurens mobil operációs rendszerekkel szemben.

Megjelent a Skype Windows Phone-ra

Megjelent a Skype Windows Phone-ra

Elérhetővé vált a Skpye Windows Phone 7-re is, de az olcsóbb Tango verziót futtató mobilokon nem lesz elérhető. A Microsoft kiadta a Skype for Windows Phone hivatalos verzióját, amely már nem béta, hanem 1.0-s verziószámmal érkezett. Eddig az az érdekes helyzet állt fenn, hogy, bár az OS és a Skype is a Microsoft kezében van, az ingyenes telefonálást lehetővé tévő alkalmazás éppen a Windows Phone mobilokon nem volt elérhető, Androidra és iOS-re viszont már régóta le lehetett tölteni.

Hirdetés
Nokia Lumia 900 - felső kategóriás Windows Phone 7 telefon

Nokia Lumia 900 - felső kategóriás Windows Phone 7 telefon

Felfelé skálázza a Nokia Lumia kínálatát - érkezik a 900-as modell: Elég nagy várakozás övezte a Nokia Lumia 900 bejelentését, ami nem csak a felhasználók és a sajtó, hanem a részvényesek szempontjából is fontos mozzanat. Ez a készülék lesz ugyanis a Nokia okostelefonok közül legerősebb és egyben a legnagyobb is (legalábbis egyelőre.) amit Windows Phone 7 Mango rendszerrel szállítanak. Csúcsmodellként joggal várhatjuk, hogy a Nokia valami frenetikusat tegyen le az asztalra, és lényegében nem is kell csalódnunk. Bár a mai mezőnyben nehéz kiemelkedőt alkotni, azért az újdonság tud mindent, amit a felső kategóriában tudni kell.

PDA fan club

PDA fan club

Akik úgy gondolják, hogy azért nem érdemes Windows Phone rendszerű készüléket venni, mert kicsi a támogatottsága, úgy néz ki, téved. A hétvégén az alkalmazások száma elérte a 60.000-et, és a fejlődés üteme gyorsul. Ennyiből már majdnem mindenki megtalálja a kedvére valót.

Sony Ericsson Xperia X7 és X7 Mini

Sony Ericsson Xperia X7 és X7 Mini

Két új Xperia modell készületeiről már volt hír, de most jött két újabbról is: Xperia X7 és X7 Mini. Ami érdekes a két újdonságban, az az OS, ugyanis elvileg mind a két jövevényen az új Windows Phone 7 teljesít szolgálatot, de nézzük őket egy kicsit részletesebben is.

Windows Phone 7 test

Windows Phone 7 test

A kezelőfelület ránézésre nem változott, azonban sokat bütyköltek a mérnökök a működésén, így gyorsabbnak érződik. Az iPhone-barát Engadget szerint például az iOS4 mellet jelenleg ez a rendszer a leggyorsabb, legpontosabb az érintéssel való vezérlés terén. A menük feliratait még mindig levágja a rendszer, - ez az új design, - így például a PowerPoint helyett az ember PowerPoir -t lát csak.

Windows Phone 7 tippek

Windows Phone 7 tippek

Ahogy az oldal címéből kiderül a Windows telefonra szánt operációs rendszerének a 7-es verziójával kapcsolatos dolgokat fogok közzétenni. Leginkább, sőt szinte csak olyan dolgokat, amiket külföldi oldalon találok, külföldi leírással, és biztosan működnek, és természetesen előtte én is kipróbálom. Azoknak lesz talán hasznos az oldal, akik nem igazán értik az angolt olyan szinten, hogy ezeket a dolgokat egy angol leírás alapján meg tudják csinálni. Így én lehető legérthetőbben megpróbálom magyarul leírni.

Tuti menü