Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Windows phone 8 képes leírás - Windows Phone.tlap.hu
részletek »

Windows phone 8 - Windows Phone.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: windowsphone.tlap.hu » Windows phone 8
Keresés
Találatok száma - 11 db
	 Minek kell lennie egy Windows Phone 8 készülékben?

Minek kell lennie egy Windows Phone 8 készülékben?

Köztudott, hogy a Microsoft a Windows Phone 7 megjelenésének idején komoly követelményeet támasztott a készülékgyártókkal szemben, hogy jól használható, minőségi készülékeket adjanak ki. Bizonyos volt eddig, hogy a Windows Phone 8 hardverkövetelményei magasabbak lesznek, mint elődeié - de vajon mit kell teljesíteniük a gyártóknak?

 A Windows Phone 8.1 újdonságai

A Windows Phone 8.1 újdonságai

Whether you want premium features and performance at a good price or a powerhouse of productivity that fits in your pocket, there's a Windows phone that's perfect for you.Get instant access to what's most important to you and updates at-a-glance by pinning Live Tiles to your Start screen. And Cortana1, your truly personal digital assistant, learns about you over time, becoming more useful every day.The phone that works like your PC.

3D-vel fog hódítani a Windows Phone

3D-vel fog hódítani a Windows Phone

A nagyobb gyártók már régen rendelkeznek olyan technikai fejkészültséggel, mellyel 3D-s effektek megjelenítésére képes kijelzőket tudnak csinálni. Bár eddig csak az Android rendszer volt képes kihasználni a több dimenzió adta előnyöket, a kereslet meg lenne egy Windows Phone 8-cal ellátott készülék esetében is.

Bemutatkozott a Windows Phone 8

Bemutatkozott a Windows Phone 8

A Windows Phone 8 (WP8) alapú okostelefonok megjelenésének idejéről még semmit nem tudunk, de az operációs rendszerben megtalálható újdonságokról már szinte mindent. A Microsoft szerdán részletesen bemutatta a szoftveres és hardveres változásokat. Például támogatást kapnak a többmagos processzorok, míg a pc-kből átvett NT kernel segítségével a fejlesztők könnyebben tudják majd több platformra portolni az alkalmazásaikat. Lesz mobil pénztárca, megváltozik az indítómenü, a vállalatok pedig egy gyűjtőben helyezhetik el az alkalmazottaiknak szánt belsős alkalmazásokat.

Bemutatkozott a Windows Phone 8: sok jó hír és egy rossz

Bemutatkozott a Windows Phone 8: sok jó hír és egy rossz

Többszöri kiszivárgás után hivatalosan is bemutatta a Windows Phone 'Apollo' névre keresztelt nyolcas kiadását a Microsoft. A mobilos operációs rendszer új verziója jelentős mértékben közös kódra épül az asztali Windows 8-cal.Erősebb hardverre pakolt jobb szoftver - nagyon röviden ez volt a lényege a Microsoft szerdai bejelentésének, ami a Surface táblagép után a héten már másodjára állította fókuszba a redmondi céget. Az ősszel érkező Windows Phone 8 idén ősszel végre elér az iparágban igen elterjedt dual-core szintre: a hardverpartnerek által idén ősszel kiadott készülékek már kétmagos processzorral szerelve érkeznek. (Sőt, a prezentációban szerepelt az and more kifejezés is, így akár a négymagos mobilok is elképzelhetők.) Javul majd a kijelzők minősége, a WP8 támogatni fogja az 1280x720 és az 1280x768 pixeles felbontásokat is. További fontos, régóta várt fejlesztés, hogy a rendszer ősztől lehetővé teszi majd a belső tárhely microSD kártyával történő bővítését.

Csak új mobilokon debütál a Windows Phone 8

Csak új mobilokon debütál a Windows Phone 8

A Nokia ingyenes, internet nélkül is használható profi térképe is bekerült a Microsoft új okostelefonos szoftverébe. Az elődjéhez képes számos ponton feljavított Windows Phone 8-at kizárólag új mobilokon lehet majd elérni, a meglévő készülékek tulajdonosai erre a szoftverre nem tudnak majd frissíteni. Néhány nappal a cég első táblagépeinek bemutatója után fedte fel a fátylat a Microsoft okostelefonokra szánt operációs rendszerének új verziójáról. A jelenlegi mobilokat nem lehet majd frissíteni rá A Windows Phone 8 (WP8) nagyjából a cég számítógépekre és táblagépekre szánt szoftverével, a Windows 8-cal párhuzamosan fog megjelenni: ezek pontos dátumát még nem jelentette be ugyan a társaság, de elemzők ősszel számítanak érkezésükre.

Elferdül a Windows Phone billentyűzete

Elferdül a Windows Phone billentyűzete

A redmondi vállalat a jól ismert termékek újabb változatainak kiadása mellett folyamatosan dolgozik újfajta megoldásokon kutatólaborjaiban. Ezek közül persze nem minden kerül végleges forgalomba, ám vannak közöttük érdekes elgondolások. A Microsoft telefonos rendszereire fókuszáló WMPowerUser szakértői szerint a vállalat egy olyan újfajta virtuális billentyűzetet tesztel, ami végre nem a hagyományos számítógépes kiosztás mobilos leképezése, hanem idomul ahhoz, hogyan használjuk valójában a telefonokat.

Ez lehet a Nokia első Windows Phone 8-as mobilja!

Ez lehet a Nokia első Windows Phone 8-as mobilja!

Két fotó került fel az internetre, amelyeken egy ismeretlen finn mobil látható, melyen a Windows Phone 8 kezelőfelülete látható. A gyártó immár csak a Windows Phone rendszerre koncentrál, dobta a Symbiant és a félig saját fejlesztésű MeeGo-t is a Microsoft kedvéért. A múlt héten kiadott negyedéves pénzügyi jelentés szerint azonban egyelőre nincs meg az a hatalmas, átütő siker, amit elvárhatnánk a Nokiától, ugyanis legalább egymilliárd dolláros veszteségről számoltak be. A kínai WPDang blogon egy Weibo felhasználó ma két képet posztolt, amelyeken egy Nokia Lumia prototípus látható, egyértelműen a WP8 rendszerrel (legalábbis a főképernyő tanúsága szerint). Az eredeti helyről azóta törlésre került a két fotó.

Küszöbön a Windows Phone 8-as Nokiák

Küszöbön a Windows Phone 8-as Nokiák

A Microsoft már villantott, hiszen 8-as sorozatszámon futó operációs rendszereiről szinte már mindent megtudtunk, s ami a pc-gyártókat illeti, részükről is megismerkedhettünk már néhány impozáns konstrukcióval, vagy éppen koncepcióval. Igen ám, ugyanakkor alig hallani valamit a redmondiak mobil operációs rendszerének következő verziójáról, a Windows Phone 8-ról. Azaz a Microsoft már készen áll, s várhatóan ősszel - rossz esetben télen - meg is jelenhetnek a szolgáltatóknál az első kompatibilis készülékek. A kérdés itt valójában az, hogy ki vállalja majd fel elsőként a gyártók közül a redmondiak oprendszerét. Nos, ez a gyártó vélhetően a Nokia lesz.

Hirdetés
Windows Phone 8

Windows Phone 8

Magazin egy szerteágazó de windows phone témakörön belül ad leírásokat sok mindenhez. Találunk itt leírásokat telefonokról és kiegészítőijeikről egyaránt mint híreket a gyártó cégekről. Vannak itt leírások alkalmazásokról mely alapján könnyedén dönthetünk annak használatáról.

WP8 duóval készül a Nokia

WP8 duóval készül a Nokia

Pletykák szerint a Nokia szeptember 5-én rántja le a leplet az első két Windows Phone 8 alapokon nyugvó készülékéről, melyek dizájn és műszaki paraméterek terén is előremutatóak lesznek. Egyelőre nem tudni, hogy a PureView képalkotási technológiát a finn gyártónak sikerült-e ilyen rövid idő alatt átültetni a Microsoft platformjára, de ha igen, akkor nagy valószínűség szerint az egyik új Lumia modell fotózás terén domboríthat. Az új készülékek műszaki paramétereiről nincs információ, de a kétmagos Qualcomm Snapdragon S4 Plus processzor és a HD megjelenítők használata már biztosra vehető.

Tuti menü